Tybjerg Byg ApS - Kolloparken 38 -  9000 Aalborg SV  - tlf. 51 51 30 98  - email. info@tybjergbyg.dk

Tilbygning

 

Tilbygning omfatter forøgelse af husets areal, fx ekstra værelser, større køkken, større bad, ekstra badeværelse, udestuer, udbygning af garage og skur etc.

 

At lave en tilbygning kan være en lettere måde at forøge husets funktionalitet frem for ombygning på det eksisterende areal. Går man med overvejelser om at flytte, kan en tilbygning måske være en bedre og billigere løsning, hvis det nye behov for fx ekstra børneværelser kan imødekommes, og man har et ønske om at blive boende i området. Samtidig kan der med tilbygningen opnås en forøgelse af husets værdi.

 

Det er vigtigt at få tilbygningen til at passe til husets stil og øvrige indretning for at skabe sammenhæng og helhed. Vi hjælper gerne med tegninger over mulige løsninger samt forslag til materialevalg og byggestil. Når der er enighed om projektet, kan vi desuden bistå med indhentning af byggetilladelse samt kontakt til andre relevante håndværkere under tilbygningsforløbet.

 

Når arbejdet er i gang, lægger vi vægt på kvalitet, effektivitet og en god og konstruktiv dialog med kunden. Vi kommer med godt humør, og vi sætter en ære i, at pladsen forlades ryddet og pæn, når vi går hjem.