Tybjerg Byg ApS - Kolloparken 38 -  9000 Aalborg SV  - tlf. 51 51 30 98  - email. info@tybjergbyg.dk

Nybyggeri

 

Nybyggeri omfatter byggeri fra bunden, fx hvis man har købt grund og skal bygge hus, hvis man vælger at rive sit gamle hus ned for at bygge nyt, eller hvis man vil bygge sommerhus eller garage.

 

Fordelen ved at bygge nyt er, at man kan være med i processen fra start til slut – og se sine ønsker og visioner for boligen udfolde sig undervejs. Energimæssigt er der i dag store muligheder for bedre udnyttelse og besparelse, som kan tages højde for i byggeriet. Når man bygger nyt, kan man vælge en ny og moderne stil, som understøtter det liv, man gerne vil leve.

 

Ved nybyggeri er der mange muligheder, men der er også mange valg. Det er vigtigt at sætte tid af til den afklarende proces, se forskellige byggerier for at skabe sine egne idéer, undersøge forskellige materialetyper og stilarter for at være på forkant med de mange beslutninger, som skal tages undervejs i forløbet. Vi bistår gerne både i den afklarende fase og i selve nybyggeriets udførelse.

 

Når arbejdet er i gang, lægger vi vægt på kvalitet, effektivitet og en god og konstruktiv dialog med kunden. Vi kommer med godt humør, og vi sætter en ære i, at pladsen forlades ryddet og pæn, når vi går hjem.